Böckmann-den mest efteragtede trailer til alle formål

Skanderup Skovgaard, Neergaard
Skanderup Skovgaard, Neergaard

Professionel vejledning til hestefolk

Når kun det bedste er godt nok.
Neergaard familien har gennem praktisk erfaring både i avl og sport fra begyndelsen satset at markedsføre fagligt korrekte produkter – som vi siger – alt til heste skal være enkelt og stærkt.

Det er baggrunden for, at vi primært fører tysk fremstillede produkter som f. eks. Böckman trailere.
Vi samarbejder med det tyske design firma Equus Design og udarbejder i samarbejde med dette firma færdige forslag til ride anlæg.

Vi fører de bedst systemer, longerhaller, skridtmaskiner, baneplanere med mere.

Som sidste nye på området er spejle til ridehaller, fremstillet af sikkerheds glas med stødabsorberende baggrund og fugtligheds membran indrammet i lamineret kraftig træramme.

Alt sammen produkter af højeste kvalitet og til gunstige priser.

Lightfoot toplag til ridebaner og Lightfoot ridebane måtter er begge Neergaard varemærker. De står for vel afprøvede og funktionelle produkter.

70 år erfaring med heste og kvalitets produkter. Til dig og din hest

Kirsten Neergaard er leder af Bøckmann afdelingen. Hun satser kraftigt på vejledning og i det rigtige valg af heste trailer. Som medarbejdere er udelukkende ansat erfarne hestefolk, der selv er både ryttere og avlere.

I afdelingen for de lidts større produkter er Kirsten mand Alan fagligt kompetent med forslag til indretning af ride- og avlsanlæg.
Han har gennem 20 år arbejdet tæt sammen med afdøde Herman Duceck – vel nok den gennem alle tider mest erfarne og bedste konstruktør af bunde til ridning. Alan var blandt medkonstruktør af OL baner og her selvstændigt forestået baner til VM, finale i World cup og mange andre anlæg – både store og små anlæg.

Bent deltager stadigvæk med råd og vejledning, helt specielt med at give hans mangeårige erfaring videre om transport af heste, hvad enten det drejer som trailere eller større transportere.

Vi har naturligvis fuldt udstyret serviceværksted, både for klargøring, service, reparationer og skader.